Perscentrum

zentrada-Licentie barometer januari - april 2017 Paw Patrol nieuw op plaats 1 in de licentieproductnavraag

May 25, 2017

De ijzersterke ‚Frozen‘ trend neemt langzaam in kracht af en moet haar eerste plaats afgeven aan het licentiethema Paw Patrol, dat al enkele maanden profiteert van een constante navraag. Naast de klassieke licentie thema’s ontstaan momenteel nieuwe trendthema’s, zoals eenhoorns en flamingo’s. Op de speelgoedmarkt zijn handspinners de nieuwe megatrend.

Paw Patrol is een Canadese tekenfilmserie voor kinderen in de kleuterschoolleeftijd. De serie gaat over een whizzkid met de naam Ryder, die de leiding heeft over Paw Patrol, 7 honden, die de mensen in het plaatsje Adventure Bay met hun problemen helpen.

Paw Patrol staat momenteel aan de leiding in de zentrada trendbarometer. Deze barometer analyseert de zoek-, klik en koopverhoudingen op de acht zentrada groothandelmarktplaatsen (www.zentrada.nl) in Europa en geeft informatie over de marktontwikkeling van de licentie-artikelen handel.

Interessant is ook de relatief gelijke verdeling van de navraag in de verschillende Europese landen. Dit laat ook zien, dat Paw Patrol al een gevestigd thema op de licentiemarkt is. Nieuwe thema‘s ontstaan over het algemeen eerst in Spanje en gaan van daaruit dwars door Europa.

 

Nieuwe stijgers zijn de thema’s PJ Masks en Vaiana van Disney. Frozen, Star Wars en Minions hebben aan populariteit verloren als we de markten vergelijken.

Momenteel zien we naast de klassieke licenties de ontwikkeling van andere trends. Op decoratiegebied is er veel navraag naar eenhoorn-, flamingo- en oerwoudmotieven.

In het speelgoedbereik schiet het handspinner thema  als een komeet de lucht in. Een handspinner of fidget spinner is een kleine gadget, die tussen twee vingers gespind (gedraaid) wordt. Ze zijn oorspronkelijk bedacht voor mensen met onrustige handen.

Nu gebruiken mensen handspinners just for fun.

 

Zentrada is, met meer dan 23.000 licentie- artikelen in 75 licentie-thema‘s  van meer dan 15 topleveranciers uit Europa het leidende online platform voor de groothandelinkoop van licentieartikelen voor veel kleine en onafhankelijke detailhandelaren.

Setino, Herding, Dinotoys, Textiel-Trade, Lamaloli, Diomercado, Cash Licences, PepeToys, Ten-Trade, Regalos 4M, Regaliz, Royal Textile en Kiddy Stores: talrijke producenten en groothandelaren bieden hun artikelen aan tegen topcondities, geringe minimale bestelwaarden en snelle levertijden. De bestelafhandeling vindt plaats via zentrada en TradeSafe.

 

 

Direct naar de inkoopwereld licentie-artikelen: https://www.zentrada.nl/fashion/index.cfm/Grosshandel-Die-grosse-Welt-der-Lizenzartikel/:var:menue:H04M1?freezed=%28%3FHG%2BQL%5F%3CSNT%20%0A

 

De Persmededeling vindt u ook onder:

http://zentradanetwork.eu/nlnetworkpresse

Over het zentrada.network

zentrada is een pionier en technologie- en marktleider in de vrije, Europawijde groothandelsinkoop door wederverkopers.

Meer dan 500 Europese importeurs, fabrikanten en groothandelaren bieden in hun eigen zentrada-shop bijna 400.000 assortimentsproducten, trend- en merkenartikelen, alsmede restpartijen uit alle productcategorieën in de consumentenhandel aan.

Met het geïntegreerde TradeSafe bestel- en betaalsysteem kunnen winkelwagentjes en bestellingen leveranciersonafhankelijk eenvoudig en met 100procent inkoopbescherming ook internationaal zonder risico’s en taalproblemen voor beide handelspartners afgehandeld worden. Sinds 2017 biedt zentrada.Distribution de centrale levering en facturering van assortimenten door grote internationale leveranciers aan.

Het zentrada-lidmaatschap en  TradeSafe is permanent gratis voor commerciële goothandelsinkopen. Tegen gunstige lidmaatschapskosten zijn PREMIUM-diensten en een FreeD!-Flatrate voor gratis levering mogelijk.

http://www.zentrada.nl

http://www.tradesafe.eu


Perscontact

Ron Schoenmakers
zentrada Europe GmbH & Co. KG
kantoor zentrada Maastricht
Keer terug naar de perscentrum