Verkopen via zentrada

Wij openen de Europese markt voor uw producten en verhogen uw omzet in Europa

contactaanvraag voor leveranciers
De vraag stijgt
De online groothandel groeit enorm snel.
zentrada verbindt inkopers en leveranciers
Het zentrada.network verbindt een groot aantal onafhankelijke inkopers met sterke leveranciers uit heel Europa.
Vertegenwoordigd in heel Europa
Online handelsplatformen  voor 8 taalgebieden, een centraal bestel- en betaalsysteem en een klantenservice in 7 landen realiseren een groeiend handelsvolume - europawijd.

Top-leveranciers uit heel Europa

Met één login toegang tot de online marktplaats en alle assortimenten van toonaangevende leveranciers inclusief uw eigen persoonlijke order- en betalingsafhandeling via TradeSafe.

Europawijd adverteren met een link naar uw online-aanbieding

Adverteer direct bij de "Point of Sale" - uniek, efficiënt en grote reikwijdte
Uitermate geschikt voor kleinere assortimenten, midden- of hoogsegment producten of innovaties. Met uitsluitend een productadvertentie op onze handelsplatformen bereikt u niet de noodzakelijke zichtbaarheid voor een voldoende omzetniveau. Aanvullend of in plaats van deze advertentievorm adviseren wij daarom een banner met een link naar uw online aanbieding in uw eigen webshop of homepage.
Meer info over media-adverteren in het zentrada.network

Het zentrada.network bundelt de orders van vele kleine zelfstandige inkopers/handelaars en zorgt voor een efficiënte afhandeling van de orderstroom

Geautomatiseerde verwerking van uw productcatalogus, groothandelsprijzen en beschikbaarheid om uw productaanbiedingen bestelklaar te kunnen opnemen.
Automatische vertaling van uw productcatalogus en firma omschrijving in 8 talen.
Centraal TradeSafe order- en betaalproces om de betaling en levering voor inkopers en leveranciers te beveiligen met FairTrade-Policy.
zentrada & TradeSafe Service-Teams, met kantoren in 7 landen ondersteunen u en uw klantenservice in de afhandeling en communicatie met onze inkopers.
Met geautomatiseerde nieuwsbrieven, salestools, FreeD en kortingsystemen promoten wij uw assortimenten en uw producten aan alle passende inkoopgroepen.
Met een online-verkoopmanagementtool behandelt U in uw eigen moedertaal aanvragen, bestellingen en onderhandelingsprocessen met onze inkopers uit heel Europa.
Met een uniek reporting systeem kunt u de verkoopontwikkelingen volgen en analyseren en verbeteringen in processen en diensten toepassen die uw omzet doen stijgen.
Via online reclame of promoties via nieuwsbrieven ondersteunt U de marktintroductie, uw aanwezigheid en omzetontwikkeling in het zentrada.network.