Top leveranciers en (handels)merken gezocht voor Europa

Meld u met uw assortiment en groothandelsvoorwaarden aan als "leverancier" in het zentrada.network.

contactaanvraag voor leveranciers
Internetverkoop groeit snel
De tijden veranderen heel snel. eCommerce aan de consument, maar ook inkoop via internet wordt steeds belangrijker.
Als pionier heeft zentrada de groothandel op het internet geperfectioneerd en biedt vandaag grote en machtige merken, fabrikanten en importeurs een compleet verkoopkanaal met persoonlijke verkoop, volledige commerciële afhandeling en logistiek voor verkoop in heel Europa aan kleine en middelgrote Retailers.
zentrada als "digitale" groothandelaar
zentrada verbindt de massa van kleine en onafhankelijke handelaars met de grootste leveranciers uit Europa.
Met meer dan 900.000 geregistreerde leden, platforms en teams in 9 talen, een groot bereik en sterk gepersonaliseerde promotiesystemen, bieden wij ook grote "fabrikanten" van "fast moving consumer goods" een aantrekkelijk verkooppotentieel en -volume.
Als "digitale" groothandelaar verdelen wij uw productassortimenten in volledige service in eigen naam en voor eigen rekening in heel Europa.
Grenzeloze handel in Europa
Europa biedt enorme mogelijkheden en voordelen, maar is nog steeds complex met verschillende talen, munteenheden en fiscale behandeling.
Dit is vooral het geval wanneer aan vele kleine en wisselende klanten geleverd wordt.

Groeien op het internet en in Europa.
Afhankelijk van het contractmodel nemen wij naast de verkoop en de facturering ook de volledige logistieke afhandeling in het kader van een digitale toeleveringsketen naar onze tienduizenden actieve wederverkopers in heel Europa voor onze rekening.

Top leveranciers, merken en 18 jaar ervaring online en in Europa.

De zentrada inkoopgemeenschap bundelt vraag en fulfillment voor productieve verkoop aan de veelheid van kleine en onafhankelijke retailers in heel Europa. De zentrada platformen, marketing tools en bestelsystemen zijn geavanceerd en worden actief bediend door onze verkoopteams in 9 talen en landen. Als leverancier beschikt u over een succesvol productengamma, aantrekkelijke voorwaarden en de nodige expertise en gegevens om digitaal op onze systemen aan te sluiten.

Europawijd adverteren met een link naar uw online-aanbieding

Adverteer direct bij de "Point of Sale" - uniek, efficiënt en grote reikwijdte
Uitermate geschikt voor kleinere assortimenten, midden- of hoogsegment producten of innovaties. Met uitsluitend een productadvertentie op onze handelsplatformen bereikt u niet de noodzakelijke zichtbaarheid voor een voldoende omzetniveau. Aanvullend of in plaats van deze advertentievorm adviseren wij daarom een banner met een link naar uw online aanbieding in uw eigen webshop of homepage.
Meer info over media-adverteren in het zentrada.network

Geoptimaliseerde systemen voor marketing in heel Europa en succesvolle internationale verkoop.

Geautomatiseerde verwerking van uw productcatalogus, groothandelsprijzen en beschikbaarheid om uw productaanbiedingen bestelklaar te kunnen opnemen.
Automatische vertaling van uw productcatalogus en firma omschrijving in 9 talen.
Centrale orderverwerking, betaling en facturatie via zentrada en, indien nodig, levering via zentrada.Distribution. Onze bedrijfsmodellen zijn veelomvattend, succesgericht en krachtig voor leveranciers en wederverkopers.
zentrada & TradeSafe Service-Teams, met kantoren in 8 landen staan onze inkopers graag persoonlijk terzijde bij hun assortimentsbeslissingen en orderverwerking.
Met geautomatiseerde en algoritme-gestuurde aanbevelingen, listings, nieuwsdiensten, SALESTOOLS, FreeD- en kortingssystemen promoten wij uw assortimenten en uw producten bij de juiste inkoop doelgroepen.
Met een online-verkoopmanagementtool behandelt U in uw eigen moedertaal aanvragen, bestellingen en onderhandelingsprocessen met onze inkopers uit heel Europa.
Ons online rapportagesysteem en Big Data helpen om de bedrijfsontwikkeling te volgen en de verkoop te verhogen door verbeteringen in processen en prestaties.
Via online reclame of promoties via nieuwsbrieven ondersteunen wij u in marktintroductie, aanbod aanwezigheid en verkoop ontwikkeling in het zentrada.network.