Perscentrum

zentrada eert haar beste leveranciers voor de wederverkoop van consumentengoederen

April 5, 2014

Het Europese inkopersnetwerk zentrada start een kwaliteitsoffensief en eert de beste groothandel leveranciers in het zentrada.network met Service-Awards voor het jaar 2013. De prijzen werden op 26 maart op de “Internationalen Aktionswaren-Messe”, de IAW te Keulen uitgereikt.

"De onafhankelijke groot- en detailhandel kan op lange termijn alleen overleven in een service georiënteerd partnerschap “, aldus zentrada-directeur Ingo Schloo bij de uitreiking.

De online groothandel ontwikkelt zich zeer dynamisch in de afgelopen jaren, maar vereist zowel van inkopers als leveranciers een ontwikkelingsproces om de kansen en voordelen optimaal te kunnen benutten.

Get Flash to see this player.

Het zentrada.network biedt nu al aan vele onafhankelijke wederverkopers een efficiënt online handelsplatform om Europawijd bij de groothandel in te kunnen kopen en ondersteunt haar leveranciers in de optimalisatie van hun assortimenten en hun service kwaliteit. Zentrada gaat nu in de kwaliteit nog een stap verder en eert de beste leveranciers in verschillende kerndisciplines.

De zentrada-leveranciers werden voor dit doel in de 5 belangrijkste kerndisciplines geëvalueerd:

- Responsetijd

- Leversnelheid

- Probleemgevallen

- Verzendkosten

- Klantentevredenheid

Via het interne ordersysteem Tradesafe werden in 2013 meer dan 100.000 offerteaanvragen, bestellingen en leveringen afgehandeld. Uit deze totale database werden de beste leveranciers geselecteerd die minstens 50 afgehandelde transacties in de verschillende categorieën verwerkt hebben. Voor de klantentevredenheid werden meer dan 20.000 uitvoerig ingevulde ontvangstbevestigingen en het percentage aan nabestellingen bij de leveranciers geëvalueerd.

De eerste plaats in de categorie “responsetijd” is voor de mode-leverancier Best4You Ltd. uit Hongarije.

In de categorie „leversnelheid“ en de categorie “probleemgevallen” wint de leverancier Kesef Schmuck Gmbh

Zeer goede “verzendkosten” biedt de firma DANLOBinfo uit Polen.

Winnaar in de categorie “klantentevredenheid” in heel Europa is de firma Tiny Tony uit Duitsland.

„In de onlinehandel zijn de service eisen van de inkopers hoger en schijnbaar kunnen juist de kleinere leveranciers met een grotere focus op het internet en Europa daarmee beter omgaan“, aldus Ingo Schloo. Van de vijf top-tien-lijsten bevinden zich op 14 plaatsen leveranciers uit verschillende Europese landen.

Over het zentrada.network

zentrada is een pionier en technologie- en marktleider in de vrije, Europawijde groothandelsinkoop door wederverkopers.

Meer dan 500 Europese importeurs, fabrikanten en groothandelaren bieden in hun eigen zentrada-shop bijna 400.000 assortimentsproducten, trend- en merkenartikelen, alsmede restpartijen uit alle productcategorieën in de consumentenhandel aan.

Met het geïntegreerde TradeSafe bestel- en betaalsysteem kunnen winkelwagentjes en bestellingen leveranciersonafhankelijk eenvoudig en met 100procent inkoopbescherming ook internationaal zonder risico’s en taalproblemen voor beide handelspartners afgehandeld worden. Sinds 2017 biedt zentrada.Distribution de centrale levering en facturering van assortimenten door grote internationale leveranciers aan.

Het zentrada-lidmaatschap en  TradeSafe is permanent gratis voor commerciële goothandelsinkopen. Tegen gunstige lidmaatschapskosten zijn PREMIUM-diensten en een FreeD!-Flatrate voor gratis levering mogelijk.

http://www.zentrada.nl

http://www.tradesafe.eu


Perscontact

Ron Schoenmakers
zentrada Europe GmbH & Co. KG
kantoor zentrada Maastricht
Keer terug naar de perscentrum