Perscentrum

zentrada breidt haar Fashion Marktplaats uit

July 11, 2017

De Europese groothandel marktplaats zentrada (www.zentrada.nl ) investeert fors op het gebied van fashion en accessoires en heeft met nieuwe leveranciers het assortiment aanzienlijk uitgebreid.

‍‍De Fashion groothandel marktplaats van zentrada

Fashion is en blijft één van de grootste markten binnen de onafhankelijke en stationaire detailhandel.  Naast de verticale aanpak van bekende merken in de richting van de eindgebruiker, manifesteert het internet zich met name als een sourcing- en distributieplatform voor kleine en middelgrote fabrikanten en handelaren.

Met meer dan 100.000 zentrada fashion inkoopleden, behoren de Fashion & Accessoires assortimenten, met meer dan 130.000 artikelen, al tot de best verkopende productgroepen binnen het zentrada.network

 

 „Wij zijn van plan om het aanbod met  Young-, Special- en Best Value Brands nog massaal uit te breiden en daarmee de deur naar de Europese markt te openen voor veel kleinere leveranciers en merken“, aldus de doelstelling van zentrada-CEO Ingo Schloo.

Nieuw - en meteen succesvol - in het assortiment is ROADSIGN, een zeer populair merk uit Australië, dat sinds 2007 ook in Europa actief is. Het merk weerspiegelt de Australische geest van avontuur, vrijetijd, sport en outdoor.

‍‍Roadsign leeft de Australische droom 

 „De verkoop via zentrada-Distribution maakt het mogelijk om nieuwe markten aan te boren en handelaren te bereiken, die tot nu toe het merk Roadsign nog niet kenden“, vertelt Volker Werth, Key Account Manager Roadsign Australia.

Een ander nieuw label is „The Fresh Brand“. Een jong, dynamisch fashionlabel uit Parijs, dat met meer dan 350 artikelen een compleet assortiment van nonchalante sportswear voor de moderne man presenteert.

 Het merk is geïnspireerd door de Amerikaanse lifestyle, maar tegelijkertijd met een Europese touch.

De merken Roadsign en The Fresh Brand benutten het nieuwe totaalaanbod van zentrada.Distribution.

‍‍The fresh brand – een jong label uit Parijs voor de moderne man 

Daarbij wordt een Europawijde marketing, facturatie,  financiële afhandeling en verzending compleet door zentrada overgenomen. Zo profiteren ook inkopers van een centrale partner voor hun inkoop. Bovenstaande merken zijn echter slechts een deel van de huidige fashion catalogus bij zentrada. Andere bekende labels zijn Geographical Norway en Canadian Peak, die staan voor jonge en sportieve outdoor mode. Veel fabrikanten en groothandelaren breiden hun assortiment uit in het instapprijs-bereik. „Daarmee kan een fashion detaillist een passend assortiment voor zijn locatie en doelgroep samenstellen“, zo verklaart de heer Schloo deze trend.

In de aanloop naar de Fashion Week Berlin bericht de textielindustrie, dat Zalando en modefabrikant Bestseller

(Jack&Jones, Only etc.) een B2B Joint Venture aangegaan zijn.

Blijkbaar ziet ook de online handelaar voor de stationaire fashion detailhandel nog een enorm toekomstpotentieel.

Naast het kernassortiment zal met name de stationaire winkelier zijn aanvullend assortiment uitbreiden met lifestyle aanbod voor zijn specifieke klantengroepen.

Modeaccessoires zoals horloges, sieraden en lederwaren zijn nu al standaard. Wisselend aanbod uit cosmetica & healthcare, home & living en met name seizoensgebonden aanvullend aanbod en actuele trendthema’s , moeten  klanten extra prikkelen en voor binding en extra omzet zorgen.

 

Hiervoor moet de winkelier naast zijn vaste leveranciers vrijer ageren en zijn inkoopproces efficiënter vormgeven. Zentrada biedt hiervoor de oplossing, die al door meer dan honderduizenden handelaren in heel Europa gebruikt wordt: marktplaatsen en bureaus in acht landen en talen bieden een compleet online groothandelsplatform voor winkeliers en leveranciers.

Tot nu toe werd het internet met name door kleine ondernemingen, op het gebied van aanschaf, nog onderschat.

„De eenvoudige beschikbaarheid van goede handelswaar tegen goede wederverkoopcondities voor het enorme aantal kleine handelaren, heeft de potentie om de trends in de detailhandel van de laatste jaren om te keren“, zo beschrijft Ingo Schloo de missie van zentrada.

Direct naar de zentrada-Fashionwereld

 

 

De Persmededeling vindt u ook onder:

http://zentrada2.webflow.io/nlnetwor3pressecenter

PDF:

https://images.zentrada-network.eu/documents/zentrada/2017_07_zentrada_breidt_haar_Fashion_Marktplaats_uit_pdf_170711145942.pdf?_ga=2.105214848.2090167801.1499688799-31830440.1487594706

 

Over het zentrada.network

zentrada is een pionier en technologie- en marktleider in de vrije, Europawijde groothandelsinkoop door wederverkopers.

Meer dan 500 Europese importeurs, fabrikanten en groothandelaren bieden in hun eigen zentrada-shop bijna 400.000 assortimentsproducten, trend- en merkenartikelen, alsmede restpartijen uit alle productcategorieën in de consumentenhandel aan.

Met het geïntegreerde TradeSafe bestel- en betaalsysteem kunnen winkelwagentjes en bestellingen leveranciersonafhankelijk eenvoudig en met 100procent inkoopbescherming ook internationaal zonder risico’s en taalproblemen voor beide handelspartners afgehandeld worden. Sinds 2017 biedt zentrada.Distribution de centrale levering en facturering van assortimenten door grote internationale leveranciers aan.

Het zentrada-lidmaatschap en  TradeSafe is permanent gratis voor commerciële goothandelsinkopen. Tegen gunstige lidmaatschapskosten zijn PREMIUM-diensten en een FreeD!-Flatrate voor gratis levering mogelijk.

http://www.zentrada.nl

http://www.tradesafe.eu


Perscontact

Ron Schoenmakers
zentrada Europe GmbH & Co. KG
kantoor zentrada Maastricht
Keer terug naar de perscentrum