Perscentrum

Sun City en Folat starten op zentrada: Nu 25.000 licentie-artikelen leverbaar via Europa’s grootste online-inkoopplatform

February 15, 2018

Licentie artikelen van alle bekende film- en tv sterren behoren tot de meest geliefde producten onder kinderen. Daardoor profiteert de Retail in veel productgroepen van steeds nieuwe trendthema’s in de licentiehandel met speelgoed, kleding, cadeauartikelen en duizenden dagelijkse gebruiksproducten.

 

De online inkoop van licentie artikelen is inmiddels ook in de Retail als standaard ingevoerd. Met name Vooral in de zich snel ontwikkelende licentiesector kunnen online groothandelaren hun voordelen ten volle benutten.

 

Met de Franse fabrikant Sun City (kleding en persoonlijke accessoires) en de Nederlandse leverancier Folat voor partyartikelen vertrouwen twee andere Europese topleveranciers nu op zentrada, Europa's grootste inkoopplatform in de consumentengoederenhandel, voor distributie in heel Europa aan zelfstandige retailers.

Met meer dan 25.000, op dit moment beschikbare, licentie artikelen biedt zentrada retailers de grootste keuze aan actuele trends en om deze op korte termijn en in kleine hoeveelheden goedkoop in te kopen.

 

“Alleen met een actief productassortimentbeleid kunnen detailhandelaren voortdurend nieuwe koopprikkels bij klanten creëren. Licentie artikelen bieden hier veel mogelijkheden in alle productgroepen. Als inkoopplatform stellen we kleinere en zelfstandige retailers dus ook in staat om met deze trendy productgroep goed geld te verdienen", aldus zentrada CEO Ingo Schloo. "Natuurlijk zijn alle fabrikanten in het bezit van de nodige officiële licenties van de licentiegevers, zodat de Retail deze goederen zonder aarzelen bestellen kan.

 

De lijst van bekende fabrikanten en groothandelaren op zentrada in de licentiemarkt is zeer uitgebreid: Met Sun City en Kiddystores uit Frankrijk, Coriex uit Italië, Setino en Javoli uit Hongarije, Herding, Lamaloli, Diomercado en Simba Toys uit Duitsland, AMJ en Tentrade uit Polen, Distribuciones Regaliz en Pepetoys uit Spanje en Textiel Trade, Dinotoys en Folat uit Nederland zijn veel van Europa's topleveranciers vertegenwoordigd. Door de sterke aanwezigheid werd een aparte productgroep en inkoopwereld gecreëerd voor het segment licentie artikelen. Prijzen, trends en bestsellers zijn hier eenvoudig te vergelijken en kunnen vervolgens in kleine hoeveelheden via zentrada en TradeSafe besteld worden.

Over het zentrada.network

zentrada is een pionier en technologie- en marktleider in de vrije, Europawijde groothandelsinkoop door wederverkopers.

Meer dan 500 Europese importeurs, fabrikanten en groothandelaren bieden in hun eigen zentrada-shop bijna 400.000 assortimentsproducten, trend- en merkenartikelen, alsmede restpartijen uit alle productcategorieën in de consumentenhandel aan.

Met het geïntegreerde TradeSafe bestel- en betaalsysteem kunnen winkelwagentjes en bestellingen leveranciersonafhankelijk eenvoudig en met 100procent inkoopbescherming ook internationaal zonder risico’s en taalproblemen voor beide handelspartners afgehandeld worden. Sinds 2017 biedt zentrada.Distribution de centrale levering en facturering van assortimenten door grote internationale leveranciers aan.

Het zentrada-lidmaatschap en  TradeSafe is permanent gratis voor commerciële goothandelsinkopen. Tegen gunstige lidmaatschapskosten zijn PREMIUM-diensten en een FreeD!-Flatrate voor gratis levering mogelijk.

http://www.zentrada.nl

http://www.tradesafe.eu


Perscontact

Ron Schoenmakers
zentrada Europe GmbH & Co. KG
kantoor zentrada Maastricht
Keer terug naar de perscentrum