Perscentrum

Online groothandel in crisistijd:: zentrada biedt leveranciers van corona beschermingsmiddelen per direct een digitaal distributieplatform aan

April 7, 2020

In tijden van crisis en stilstand van de analoge handel en distributie leveren digitale platforms een belangrijke bijdrage aan de levering en aankoop van goederen buiten de huidige toeleveringsketens.

zentrada, Europa's grootste inkoopplatform voor de handel in consumptiegoederen, ondervindt grote dalingen in de detailhandel in heel Europa, maar ook een sterke groei van de online retailers, die hun omzet verhogen en productassortimenten enorm uitbreiden.

Door de sterke vraag lanceert zentrada een uniek aanbod om haar inkopers op korte termijn extra assortimenten en grotere volume’s te kunnen aanbieden.

Daarmee komt zentrada tegemoet aan de vragen van haar leveranciers van beschermingsmaskers, beschermingsmiddelen, desinfecteermiddelen en reinigingsmiddelen en aan haar inkopers uit de handel, de industrie en de gezondheidszorg. Gekwalificeerde fabrikanten en leveranciers van beschermingsmiddelen kunnen per direct op de groothandels platforms van zentrada een "salesroom" krijgen zonder instapkosten. De Europese presentatie van aanbiedingen en orderverwerking is geautomatiseerd en digitaal en wordt begeleid door zentrada-verkoopmedewerkers in heel Europa. Indien gewenst is ook een logistieke verwerking mogelijk. Een transactievergoeding is afhankelijk van de hoogte van het transactiebedrag.

zentrada heeft een eigen Corona thema opgezet voor corona beschermingsartikelen en informeert haar inkopers over nieuwe aanbiedingen via persoonlijke informatiediensten. Leveranciers kunnen meer informatie en het aanvraagformulier vinden op de online pagina's om contact met ons op te nemen.

Over het zentrada.network

zentrada is een pionier en technologie- en marktleider in de vrije, Europawijde groothandelsinkoop door wederverkopers.

Meer dan 500 Europese importeurs, fabrikanten en groothandelaren bieden in hun eigen zentrada-shop bijna 400.000 assortimentsproducten, trend- en merkenartikelen, alsmede restpartijen uit alle productcategorieën in de consumentenhandel aan.

Met het geïntegreerde TradeSafe bestel- en betaalsysteem kunnen winkelwagentjes en bestellingen leveranciersonafhankelijk eenvoudig en met 100procent inkoopbescherming ook internationaal zonder risico’s en taalproblemen voor beide handelspartners afgehandeld worden. Sinds 2017 biedt zentrada.Distribution de centrale levering en facturering van assortimenten door grote internationale leveranciers aan.

Het zentrada-lidmaatschap en  TradeSafe is permanent gratis voor commerciële goothandelsinkopen. Tegen gunstige lidmaatschapskosten zijn PREMIUM-diensten en een FreeD!-Flatrate voor gratis levering mogelijk.

http://www.zentrada.nl

http://www.tradesafe.eu


Perscontact

Ron Schoenmakers
zentrada Europe GmbH & Co. KG
kantoor zentrada Maastricht
Keer terug naar de perscentrum