Perscentrum

Hand Spinners – Het trendartikel 2017

June 4, 2017

Hier wachtte de handel al meer dan een jaar op. Eindelijk is er weer een mega-trendartikel dat voor een paar maanden binnen de handel omzet en aantrekkingskracht garandeert.

 

Sinds eind april explodeert het zoeken naar „Hand Spinner“ of „Fidget Spinner“ op Google wereldwijd en intussen zoeken ook meer dan 1000 handelaren per dag op de zentrada groothandel marktplaatsen

(http://www.zentrada.nl )  naar leveranciers in  „Hand Spinners“ of „Fidget Spinners“.

‍‍Hand Spinners zijn hét trendproduct 2017 in de handel

 

"Zulke Mega-trendartikelen zijn zeldzaam, beloven goede verkoop, maar hebben te maken met een door het internet versnelde levenscyclus. Wij adviseren daarom onze handelaren om snel te kopen en zien daarbij de waarde van ons inkoopplatform voor de slimme, onafhankelijke detailhandelaar weer opnieuw bevestigd“, aldus directeur Ingo Schloo.

 

Op veel speelplaatsen wordt al weken „gespind“ en ook op social media is het thema al lang vertegenwoordigd. Alleen in de afgelopen week werden bijna 50.000 video’s met het thema "Fidget Spinner" op Youtube geplaatst, ‘fidget spinner nederlands’ heeft meer dan 17.000 uploads. Aanvankelijk werden de hand spinners bedacht tegen nerveuze handen en werden ze in de 90-er jaren oorspronkelijk ontwikkeld, om hyperactieve of autistische kinderen de mogelijkheid te geven, om onrust en stress af te bouwen. „Fidget“ is het Engelse woord voor frunniken. Intussen is de fingerspinner hét trendspeelgoed 2017.

 

zentrada is met meer dan 70 .000 artikelen in de categorie speelgoed en cadeauartikelen de meest vooraanstaande bron voor detailhandelaren, als het om kortstondige handel en aanvullend assortiment gaat. Voor handelaren biedt deze groothandel marktplaats een uniek aanbod, vergelijkingsmogelijkheden en het online bestellen via de TradeSafe service.

 

De leveranciers zijn producent of importeur en leveren uit eigen voorraden tegen het best mogelijke prijsniveau.

In de snelle handel van trendartikelen zijn de beste aanbiedingen ook in de tussenhandel snel uitverkocht.  Bij het inkopen is daarom snel en consequent handelen vereist. En als zich dan toch problemen voordoen zoals leverproblemen, vertraging of transportschade, is de inkoper bij ons beschermd door de TradeSafe betaalafhandeling.  

 

 

 

Direct  naar de Inkoopwereld trendartikel:

https://www.zentrada.nl/purchase/salesroom.cfm/Trendartikel-Grosshandel/:var:site:groupAll:MENUE:H04M1:topGroup:groupAll?freezed=0>XS%2BQL_%3FSNUY< %3D%23SL%2F%2CQ0 %0A

 

Het persbericht vindt u ook onder:

http://zentradanetwork.eu/nlnetworkpresse

Over het zentrada.network

zentrada is een pionier en technologie- en marktleider in de vrije, Europawijde groothandelsinkoop door wederverkopers.

Meer dan 500 Europese importeurs, fabrikanten en groothandelaren bieden in hun eigen zentrada-shop bijna 400.000 assortimentsproducten, trend- en merkenartikelen, alsmede restpartijen uit alle productcategorieën in de consumentenhandel aan.

Met het geïntegreerde TradeSafe bestel- en betaalsysteem kunnen winkelwagentjes en bestellingen leveranciersonafhankelijk eenvoudig en met 100procent inkoopbescherming ook internationaal zonder risico’s en taalproblemen voor beide handelspartners afgehandeld worden. Sinds 2017 biedt zentrada.Distribution de centrale levering en facturering van assortimenten door grote internationale leveranciers aan.

Het zentrada-lidmaatschap en  TradeSafe is permanent gratis voor commerciële goothandelsinkopen. Tegen gunstige lidmaatschapskosten zijn PREMIUM-diensten en een FreeD!-Flatrate voor gratis levering mogelijk.

http://www.zentrada.nl

http://www.tradesafe.eu


Perscontact

Ron Schoenmakers
zentrada Europe GmbH & Co. KG
kantoor zentrada Maastricht
Keer terug naar de perscentrum