Perscentrum

Groothandelsplatform Zentrada maakt technologische sprong voorwaarts

May 30, 2022

Zentrada is mobieler, overzichtelijker en persoonlijker geworden voor het optimale en winstgevende gebruik door detailhandelaren, online verkopers en grootverbruikers.

Zentrada is Europa's grootste groothandelsplatform voor fast moving consumer goods. De afgelopen jaren is Zentrada sterk gegroeid en heeft fors geïnvesteerd.

Na drie jaar ontwikkeling is de herlancering van de negen landenplatforms en het TradeSafe ordersysteem voltooid.

Het nieuwe Zentrada kan via zentrada.com worden bereikt en verbindt meer dan 900.000 geregistreerde gebruikers met de belangrijkste Europese importeurs van consumentengoederen in het "Best-Value"- en midden-laag prijssegment, die normaliter alleen de grote ketens in Europa beleveren.

"Succesvolle goederen voor succesvolle retailers - dat is de waardepropositie voor onze klanten," zegt zentrada CEO en mede-oprichter Ingo Schloo.

Naast een beter mobiel gebruik levert de nieuwe technologie vooral voordelen op door slimmere personalisering en aanbevelingen voor een succesvolle assortiment selectie.
Met de personalisering van 25 branches profiteren ook kleine handelaren vanaf het eerste moment van de data van het grootste groothandelsplatform van Europa en worden op het platform en via de nieuwsdiensten uit meer dan 400.000 artikelen vooral die leveranciers en artikelen aanbevolen die in de desbetreffende sector goed verkopen en op dit moment populair zijn.

Zentrada biedt een scala diensten zoals één bestel-, order- en betaalloket, mix-orders onafhankelijk van de verschillende leveranciers, franco huis leveringen, koop op rekening en ook persoonlijke klantenondersteuning in tien talen.

Het gebruik van Zentrada is gratis en is alleen toegankelijk voor business-to-business klanten.

www.zentrada.com

Over het zentrada.network

zentrada is een pionier en technologie- en marktleider in de vrije, Europawijde groothandelsinkoop door wederverkopers.

Meer dan 500 Europese importeurs, fabrikanten en groothandelaren bieden in hun eigen zentrada-shop bijna 400.000 assortimentsproducten, trend- en merkenartikelen, alsmede restpartijen uit alle productcategorieën in de consumentenhandel aan.

Met het geïntegreerde TradeSafe bestel- en betaalsysteem kunnen winkelwagentjes en bestellingen leveranciersonafhankelijk eenvoudig en met 100procent inkoopbescherming ook internationaal zonder risico’s en taalproblemen voor beide handelspartners afgehandeld worden. Sinds 2017 biedt zentrada.Distribution de centrale levering en facturering van assortimenten door grote internationale leveranciers aan.

Het zentrada-lidmaatschap en  TradeSafe is permanent gratis voor commerciële goothandelsinkopen. Tegen gunstige lidmaatschapskosten zijn PREMIUM-diensten en een FreeD!-Flatrate voor gratis levering mogelijk.

http://www.zentrada.nl

http://www.tradesafe.eu


Perscontact

Ron Schoenmakers
zentrada Europe GmbH & Co. KG
kantoor zentrada Maastricht
Keer terug naar de perscentrum