Profiteer van de ervaringen van een grote inkoopgemeenschap en geef bedrog géén kans.

Het unieke model van zentrada & TradeSafe opent ook voor de kleine zelfstandige onafhankelijke handelaar de groothandelsinkoop via het internet in Europa.
100% veilig en gratis voor wederverkopers/retailers.
Gratis registreren
Maak gebruik van de ervaring van de grote zentrada inkoopgemeenschap
Met meer dan 500.000 leden en 30.000 actieve inkopers maakt U deel uit van een sterke gemeenschap en profiteert U van alle aanbiedingen in deze grootste Europese groothandelsmarkt. zentrada deelt de ervaringen van haar inkoopleden via haar leveranciers- en productrankings. Deze ervaringen komen voort uit het gedrag van alle inkoopleden én uit de persoonlijke leveranciers- én productbeoordelingen, dit is uniek. Bij elke leverancier vindt u de ervaringscommentaren van inkopers over de leveringen van de betreffende leverancier. Een uniek voordeel en voorsprong voor U als inkoper, daarmee verhoogt u uw omzetkansen.
Met zentrada & TradeSafe geeft U bedrog géén kans
Slechte en negatieve ervaringen bij uw inkoop heeft iedereen al eens meegemaakt. Naast de echte oplichtings-gevallen, zoals niet leveren na betalen, plagiaten en fake-producten, zijn het vaak de vele kleine problemen zoals verkeerde hoeveelheden, productafwijkingen, vertraging bij de levering of beschadigingen die veel geld kosten en frustratie opleveren. Met haar FairTrade-Policy en de TradeSafe-order afhandeling hebben bedrog/oplichting en probleemgevallen geen plek meer in de groothandelsinkopen. zentrada & TradeSafe staan voor goed zakendoen in Europa en tevreden klanten in de groothandelsinkoop.
zentrada – méér dan 60 jaar ervaring in de groothandelsinkoop
Traditie én ervaring zijn de basis voor het innovatieve en unieke aanbod van zentrada. In 1946 in Duitsland gestart als uitgever van het vaktijdschrift „Zentralmarkt“ , is zentrada nu de moderne versie van een lange en succesvolle historie in de online wereld én in een Europese dimensie. Sinds 2002 is zentrada met het merk zentrada online, sinds 2005 met eigen kantoren, teams en marktplaatsen in 6 Europese landen aanwezig. Vandaag de dag behandelen deze kantoren en zentrada.eu in heel Europa bijna 100.000 transacties per jaar en zijn een gevestigde orde in de online-groothandel tussen vele onafhankelijke groothandelaren en retailers.

Meer informatie over zentrada & TradeSafe

Eenvoudig kennismaken, gratis, onbeperkt en vrijblijvend. zentrada heeft niets te verbergen en veel te bieden. Als Europees marktleider biedt zentrada zakelijke inkopers sinds 2010 het gratis lidmaatschap om kennis te maken en uiteraard ook om gratis in te kunnen kopen. De diensten van zentrada en Tradesafe worden gefinancierd uit reclameinkomsten en uit een handelsprovisie voor de leverancier. Waarom zou u voor het inkopen betalen, zonder dat u vooraf de diensten kunt beoordelen? Dat is fair en motiveert ons tot het uiterste te gaan om u als tevreden klanten te bedienen. Als actieve FrequentBuyer heeft u gratis en onbeperkt de beschikking over alle diensten en gebruiksmogelijkheden in uw inkoop. Meer informatie vindt u op ons informatieportaal of u kunt eenvoudig direct registreren en kennismaken.